Siirry suoraan sisältöön

Suomenluontolehti – Se ainoa oikea!

Suomenluontolehti.fi

 

Suomenluontolehti on tällä hetkellä netissä ilmestyvä lehti joka koskee suomen- ja muiden maiden luontoa. Suomenluontolehti on ilmestynyt jo usean vuoden ajan.  Lehdellä on ollut runsaasti lukijoita. Suomenluontolehti on aina kuunnellut lukijoita ja lukijoilla on mahdollisuus myös vaikuttaa lehden sisältöön ja kirjoittaa omia näkemyksiä asioista.

Suomenluontolehti on tehnyt monia juttuja suomen luonnosta. Suomessa luonto on hyvin kaunista ja puhdasta. Meillä on Suomessa tuhansia järviä ja mahtavia metsiä. Suomen luonto on myös siinä mielessä hyvin kaunis, koska meillä on neljä eri vuodenaikaa.

Kaikki vuodenajat pitävät sisällään mahtavia kauniita päiviä ja tietysti elämyksiä! Keväisin ja kesäisin Suomen luonto on hyvin vihreää ja kaunista, kun taas syksyisin enemmän sateisempaa ja talvisin kylmempää. Kesäisin ja keväisin on mukava käydä vaikka metsässä  poimimassa sieniä, kun taas sateisina ja kylminä syksy- ja talvipäivinä voi istua vaikka takan ääressä ja juoda vihreätä teetä!

Suomenluontolehti.fi – Maailman kaunein maa Suomi.

Tavoitteemme

Niin kuin kaikki tiedämme, maailmassa saastutetaan tällä hetkellä luontoa. Suomenluontilehden tarkoitus ei ole pelastaa maailmaa. Sen sijaan Suomenluontolehti pyrkii auttamaan, ennalta ehkäisemään ja antamaan vinkkejä siitä, miten voit itse omalla elämisellä suojata luontoa saastuttamiselta. Pienet asiat ovat ratkaisevat!